Costel Alexe, din nou în vizorul DNA. Se anchetează folosirea ilegală de utilaje de la Apele Române Iași la un domeniu imobiliar deținut de familia sa

Costel Alexe, din nou în vizorul DNA. Se anchetează folosirea ilegală de utilaje de la Apele Române Iași la un domeniu imobiliar deținut de familia sa

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a confirmat, pentru G4Media, faptul că structura din Iași anchetează modul în care mai multe utilaje ale Direcției Ape Prut au fost folosite pentru lucrări la un domeniu deținut într-o comună din județ de familia liberalului Costel Alexe. Faptele ar fi avut loc pe vremea când acesta era ministru al Mediului. Alexe a declarat, pentru G4Media, că nu a fost informat despre acest dosar, dar că este interesat să coopereze cu organele de anchetă ”pentru a clarifica această situație în spațiul public”.

”Nu am cunoștință despre folosirea utilajelor sau participarea angajaților ABA Prut Bârlad la eventuale lucrări la Sculeni.  Așa cum am declarat în mai multe ocazii, nu am nicio calitate de asociat sau administrator la firmele care își desfășoară activitatea la Sculeni, fapt pentru care nu vă pot da detalii despre activitatea acestor firme.
Nu am fost informat de către organele de cercetare cu privire la declanșarea unei eventuale investigații, dar vă asigur că voi oferi toată deschiderea și cooperarea pentru că sunt primul interesat să clarific această situație în spațiul public”, a declarat Alexe pentru G4Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *