DNA: Fostul deputat PSD Cătălin Rădulescu, urmărit penal pentru certificatul de revoluționar

DNA: Fostul deputat PSD Cătălin Rădulescu, urmărit penal pentru certificatul de revoluționar

Fostul parlamentar PSD Cătălin Rădulescu, supranumit ”deputatul Mitralieră” de unele publicații, este urmărit penal de către DNA pentru complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite și fals în declarații .

Procurorii DNA îl acuză că ar fi obținut ilegal certificatul de revoluționar, după ce ar fi declarat, în mod fals, că ar fi participat activ la revoluția din 1989 în București și Timișoara.

De fapt, Rădulescu ar fi avut activitate revoluționară doar în Pitești, și după numai după fugă lui Nicolae Ceaușescu.

În acest dosar sunt urmăriți penal și alți funcționari.

Reacția lui Cătălin Rădulescu: ”Este o mizerie pe o plângere făcută de nu știu cine”

Este o mizerie pe o plângere făcută de nu știu cine! Am dat declarație procurorului de caz, voi depune un memoriu in care voi prezenta zi de zi toate faptele din 16 decembrie până in 22 , împreuna cu martori ! Este mizerabil, ca un procuror DNA sa emită decizii fără sa cerceteze faptele, sa audieze martorii și sa întrebe de ce eram in Timișoara in per 16-19 dec 88, înainte de a afla că în Timișoara locuiam, acolo terminasem facultatea de medicina și acolo eram însurat ! Metehnele procurorilor Dna criticate de către judecătorii din CSM, sunt aceleași , te considera vinovat de ceva înainte de a cerceta! Mă cunosc toți revoluționarii autentici de peste tot, din 89 și 90,când nu existau ” titluri de revoluționar ” și a veni după 30 ani, să murdărești imaginea unui revoluționar autentic pentru că a deranjat in activitatea lui de parlamentar, atunci când s-a opus abuzurilor statului paralel, e o practica stalinistă ! Domnul procuror Prună, fratele fostei ministre Prună, trebuie sa cerceteze faptele și sa audieze martorii nu sa emită Comunicate! Voi sesiza SIIJ, Inspecția judiciară și CSM -ul pentru orice fel de abuz și pentru orice fel de practica abuziva care nu mi-ar permite sa prezint probe clare, evidente in apărarea mea!” – a transmis Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *